Useful info

Impresszum – a szerkesztőség:

Ruszanov András – tenisz történész, szerző,sportújságíró (Kanada)

Szabó Attila  – sportteljesítmény-elemző, statisztikus (Egyesült Királyság)

Steven Lieb –  újságíró, tenisz történelem kutató (USA)

Závodni Zsolt  – webmester, IT felelős(HU)

Kapcsolat:  

andras.ruszanov@tennishistorian.info

Szerzői jogok:

1. Szöveg

www.asbothjozsef.hu oldalain található tartalom (beleértve a vizuális megjelenést és design-t is) teljes mértékben a szerkesztőség saját szellemi terméke és tulajdona.  A szerkesztőségi tartalom elkészítésénél adott esetekben külső források igénybevételére is sor kerül(t). Az előírásoknak és szabályoknak  megfelelően, a szabadon nem felhasználható anyagok esetében minden esetben a forrás egyértelmű feltüntetésével történik az anyagok publikálása.

2. Fotó

www.asbothjozsef.hu oldalain található fotók forrásai: a) Asbóth József családi fotóarchívuma; b) a szerkesztőség saját fotóarchívuma beleértve a szerkesztőség tagjai által készített illetve a szerkesztőség részére felajánlott/átruházott fotók; c) fotóügynökség(ek)től licence szerződés alapján megvásárolt fotók.

Az www.asbothjozsef.hu oldalai teljes egészében, minden egyes elemében szerzői jogvédelem alatt állnak és a szellemi alkotásokra vonatkozó jogvédelem illeti meg.

Ezek alapján, a szerkesztőség minden, a tartalom bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot fenntart. Továbbá a szerkesztőség, mint jogtulajdonos előzetes írásos hozzájárulása/engedélye nélkül tilos a honlap bármely elemének, részének vagy egészének (beleértve a hirdetéseket, design és kiegészítő elemeket, tartalmat úgy, mint szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videóanyag, adatbázis, statisztika, stb.) kiemelése, átvétele, másolása, átalakítása, feldolgozása, megjelenítése, értékesítése és terjesztése illetve kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A jogosulatlan felhasználás, adatokkal való visszaélés, büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.