Szeles Mónika

Szöllősi György, a Magyar Sportújságíró Szövetség elnöke, Richter Attila főtitkár és Dr. Szűcs Lajos a Magyar Tenisz Szövetség elnöke és Szeles Mónika, 9-szeres Grand Slam bajnok, Halhatatlan teniszező Ruszanov Andrásnak a Münchenben élő Asbóth család képviselőjének adja át az emlékplakettet

Az 2017-es Asbóth József (az 1947-es Roland Garros győztese) Emlékév lezárásaként a Magyar Teniszszövetség vezetői,  Szűcs Lajos elnök  és Richter Attila főtitkár,  Szeles Mónikával, a kilencszeres Grand Slam-győztes teniszezővel,  az Év Sportolója Gála egyik díszvendégével és Szöllősi György a Magyar Sportújságíró Szövetség elnöke emlékplakettet adtak át Ruszanov Andrásnak az Asbóth család képviselőjének.
Szeles Mónika, aki egyben sportikon, legenda és világsztár valamint a Magyar Sportújságírók és a Magyar Tenisz Szövetség vezetőinek jelenlétében, megtiszteltetés volt képviselni az Asbóth családot ezen a csodás megemlékezésen!

Köszönet Szeles Mónikának, Dr. Szűcs elnök úrnak, Richter Attila Főtitkár úrnak és Szöllősi György elnök úrnak, hogy fontosnak érezték a múlt értékeinek ápolását, Asbóth József örökségének súlyát és fontosságát!